El Boyaması Bez Çanta

  • Tarih |

Son yıllarda gündeme gelen küresel ısınma ve dünyadaki su miktarının azalması gibi durumların birçok sebepleri vardır. Günden güne artan insan popülasyonu ve buna bağlı olarak artan gereksinimler nedeniyle enerji tüketimi, doğal kaynakların kullanılması gibi durumlarda artış oluyor. Tüm bunlara sebep olan başlıca nedenlerden biri bünyesinde çok ciddi kimyasallar barındıran petrol türevli plastik poşetlerden, yanlış imha edilmelerinden, toplumda çok sık kullanımına alıştırılmasıyla yakından ilişkili. Bu durumu önleyebilmek adına geçen yıllarda geri dönüşüme tamamen uygun, sağlıklı materyalden üretilen çevre dostu bez çantalar üzerinde yoğunlaşıldı.

Ülkemizde yaygın olarak kullanılan naylon çantaların ham maddesi petrol ve bu maddeler insan vücuduna da, temas ettiği gıdalarla da etkileşime geçerek kanser gibi çok ciddi hastalıklara davetiye çıkarıyor. İlk olarak bez çanta kullanmanın faydası burada kendini gösteriyor çünkü bunların ham maddesi doğayla tamamen barışık olan pamuk. Bu sayede bez çantalar geri dönüştürülebilir, anti bakteriyel ve doğada tamamen yok olabiliyor.

Kullanımı sürekli olan, tek seferde ömrü bitmeyen bez çantalar, dikiş kalitesi ve kullanım şekline bağlı olarak aylarca hatta yıllarca kullanılabiliyor. Bu çantaların üzerindeki doğa dostu etiketleri gerçekleri yansıtıyor çünkü üzerindeki baskılarda su bazlı boyalar, insan sağlığını tehdit etmeyen tekstil boyaları, geleneksel kök boyaları gibi zararsız malzemeler kullanılıyor.  Bez çantalar tek kullanımlık değildir. Hammaddesi, dikiş kalitesi ve kullanım şekline göre bir bez çanta çok uzun süre kullanılabilir.

Sizlere uygun el boyaması bal kabak desenli çantalarımızı sitemizden inceleyebilirsiniz. Deseni tamamen el ile kumaş boyası kullanılarak çizilmiş ve boyanmıştır. Baskı değildir. El boyaması bez çantalarımız; 30 derece'de yıkanabilir ve ütülenebilir.

Tüm bu ürünleri www.hendexfood.com.tr web sitemizde inceleyebilir online sipariş verebilirsiniz.