hendex food facebook

El Boyama Bez Çanta 3

STOK : Var

Yükseklik: 40cm Genişlik: 35cm Deseni tamamen el ile kumaş boyası kullanılarak çizilmiş ve boyanmıştır. Baskı değildir. 30 derece'de yıkanabilir ve ütülenebilir Çanta kulpu yüksekliği 33 cm'dir.
Adet
Ürün Fiyat
95.00 TL
Sepete Ekle

Ortalama Değerlendirme » puan
  • *
  • *
  • *
  • *

Kullanımı sürekli olan, tek seferde ömrü bitmeyen bez çantalar, dikiş kalitesi ve kullanım şekline bağlı olarak aylarca hatta yıllarca kullanılabiliyor. Bu çantaların üzerindeki doğa dostu etiketleri gerçekleri yansıtıyor çünkü üzerindeki baskılarda su bazlı boyalar, insan sağlığını tehdit etmeyen tekstil boyaları, geleneksel kökboyaları gibi zararsız malzemeler kullanılıyor.  Bez çantalar tek kullanımlık değildir. Hammaddesi, dikiş kalitesi ve kullanım şekline göre bir bez çanta çok uzun süre kullanılabilir.

Sizlere uygun el boyaması bal kabak desenli çantalarımızı sitemizden inceleyebilirsiniz. Kumaş deseni baskı değildir. Deseni tamamen el ile kumaş boyası kullanılarak çizilmiş ve boyanmıştır. El boyaması bez çantalarımız; 30 derece'de yıkanabilir ve ütülenebilir. İşleyici bir boya kullanılmaktadır, desende kırılma ya da dökülme olmaz.

El boyama bez çantanın en güzel özelliği hiç şüphe yok ki günlük hayatta da rahatlıkla kullanılabilir olmasıdır. Çevreye zarar vermeyen doğal bez çantanıza bambaşka bir hava katabilir, sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.

 

Size bir kampanya haberimiz var!
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır